Väligalerii avatud – KOOS laienes!

KOOS gallery laienes ning avas KOOStöös Estonian Golf and Country Clubiga 20.06 Eesti esimese skulptuuride väligalerii!

20.06 avati pidulikult EGCC territooriumil Eesti esimene alaline skulptuuride väligalerii. KOOS galerii avas KOOStöös EGCC- ga vabariigi esimese alalise skulptuuride väligalerii, mille eesmärk on luua fundamentaalne platvorm skulptoritele mastaapsete teoste esitlemiseks ja tutvustamiseks ning tuua väliskulptuur fookusesse talle omases keskkonnas.

Maailmas leidub mitmeid golfiklubisid, kus golfikunst kohtub materjalikunstiga. Terre Blanche Prantsusmaal ja Hills Golf Course Uus-Meremaal on vaid mõned näited ilmestamaks kuidas väligalerii rikastab golfiklubi kui keskkonda ning pakub mitmekesisemat mängukeskkonda nii kohalikule,- kui ka rahvusvahelisele golfisõbrale.

Käesoleval sajandil on suuremõõtmeline väliskulptuur ning materjalikunst elanud ja arenenud paljuski tänu protsendikunstile ning tellimustöödele. Skulptuuripargiks kujundatud väliruum loob eeldused, et materjalikunst saab ennast vabalt väljendada ning vaatleja sundimatult suhestuda.

Avakollektsioonis on esitletud Jaak Soansi, Oliver Soometsa, Kalle Pruudeni, Argo Männiku, Nils Hinti ja Evelyne Brade- Franki tööd.

Olete oodatud kollektsiooniga tutvuma Jõelähtmele , EGCC-e golfiklubisse. Lisaks väligalerii külastamisele on võimalik nautida imelise vaatega klubimaja restorani. Privaattuuriks võtke ühendust kristina@koosgallery.com

Tutvu kollektsiooniga siin